Ενυδρεία αστακών

Η εμπειρία μας στον τομέα των επαγγελματικών ενυδρείων μας έχει δείξει οτι η διατήρηση ζωντανών οργανισμών στον χώρο σας σε ένα ενυδρείο μπορεί να προσθέσει όχι μόνο ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αλλά αποδεικνύει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που προσφέρετε στους πελάτες σας. Το ενυδρείο σε ένα επαγγελματικό χώρο λειτουργεί ως πόλος έλξης για το βλέμμα, λειτουργώντας και ως διακοσμητικό στοιχείο του χώρου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διατήρηση πολλών ζωντανών οργανισμών, από όστρακα και αστακούς, μέχρι και ψάρια μεσογειακής προέλευσης.

Η διατήρηση μεσογειακών ή εισαγώμενων αστακών και οστράκων απαιτεί ιδιαίτερη μελέτη διαφορετική από τα συμβατικά ενυδρεία. Κύριοι άξονες της συντήρησης ενός επαγγελματικού ενυδρείου είναι η εξασφάλιση της υγείας των οργανισμών που φιλοξενεί, και η καθαρότητα του νερού του ενυδρείου. Εφόσον οι οργανισμοί προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση, δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην διαφύλαξη της υγείας τους και της σωστής διατροφής τους. Τέτοιου είδους οργανισμοί απαιτούν ειδικό τεχνικό φίλτρανσης και αποστείρωσης του νερού, καθώς και μελέτη ψύχρανσης του νερού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αναλαμβάνουμε την μελέτη της κατασκευής του ενυδρείου στον χώρο σας, καθώς και την άρση της λειτουργίας του, εφόσον το επιθυμείτε, κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών και την φύλαξη του τεχνικού εξοπλισμού. Κομμάτι της ίδιας μελέτης αποτελεί και επανεκκίνησή του την επόμενη χρονιά, μετά από έλεγχο στεγανότητας των κολλήσεων και καθαρισμό των διακοσμητικών στοιχείων.

Reef ενυδρεία

Στα ενυδρεία αυτά πρωταγωνιστής είναι τα πλούσια σε χρώματα τροπικά ψάρια, ενώ ο διάκοσμος συμπληρώνεται από βράχια και συνθετικά κοράλλια σε ποικιλιά …

Jellyfish ενυδρεία

Ειδικές κατασκευές θαλασσινού ενυδρείου κατάλληλα για την φιλοξενία μέδουσας που με τον ειδικό φωτισμό θα χαρίσει μοναδικούς χρωματισμούς και γαλήνη στον χώρο σας.

Ενυδρεία με ιππόκαμπους

Ψάρι μοναδικό, με την την δική του ξεχωριστή ομορφιά που το κεφάλι θυμίζει άλογο και που φημίζεται για την ικανότητα του να αλλάζει χρώμα για να καμουφλάρεται.