Ενυδρεία βρώσιμων αστακών και οστράκων

Τα επαγγελματικά ενυδρεία διατήρησης βρώσιμων αστακών και οστράκων αποτελούν ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης.

Η δυνατότητα διατήρησης ζωντανών των βρωσίμων αστακών και οστράκων, αναβαθμίζει την ποιότητα των αλιευμάτων, παρατείνει τον χρόνο διατήρησης τους, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί για τον επαγγελματικό χώρο μια ευχάριστη ατραξιόν.

Η εταιρία μας διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στα επαγγελματικά συστήματα διατήρησης ζωντανών αλιευμάτων σε Ελλάδα και Κύπρο με πετυχημένες συνεργασίες τόσο στον χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας όσο και στον χώρο της εστίασης.

Μελετώντας τις απαιτήσεις σας, αναλαμβάνουμε την κατασκευή του ενυδρείου αστακών ή οστράκων που πραγματικά χρειάζεται η επιχείρησή σας.


click στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Reef ενυδρεία

Στα ενυδρεία αυτά πρωταγωνιστής είναι τα πλούσια σε χρώματα τροπικά ψάρια, ενώ ο διάκοσμος συμπληρώνεται από βράχια και συνθετικά κοράλλια σε ποικιλιά …

Jellyfish ενυδρεία

Ειδικές κατασκευές θαλασσινού ενυδρείου κατάλληλα για την φιλοξενία μέδουσας που με τον ειδικό φωτισμό θα χαρίσει μοναδικούς χρωματισμούς και γαλήνη στον χώρο σας.

Ενυδρεία με ιππόκαμπους

Ψάρι μοναδικό, με την την δική του ξεχωριστή ομορφιά που το κεφάλι θυμίζει άλογο και που φημίζεται για την ικανότητα του να αλλάζει χρώμα για να καμουφλάρεται.