Ενυδρεία με τεχνητά διακοσμητικά

Τα ενυδρεία με τα τεχνητά διακοσμητικά χρησιμοποιούν για την διακόσμησή τους πλαστικά φυτά, συνθετικά κοράλλια και άλλα τεχνητά στοιχεία που μπορούν να προσαρμόσουν το ύφος του ενυδρείου σε οποιαδήποτε χώρο, ιδιωτικό ή επαγγελματικό.

Τα τεχνητά διακοσμητικά και η ποικιλία τους που διατίθεται στην αγορά αποτελούν λύση για ενυδρεία στα οποία για λόγους αισθητικούς ή πρακτικούς δεν προτιμάται η προσθήκη ζωντανών φυτών ή φυσικών διακοσμητικών. Από συνθετικά κοράλλια, ώστε να προσομοιώνεται, στο βαθμό που είναι δυνατό, η ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων ενός κοραλλιογενή υφάλου, μέχρι απομιμήσεις βράχου ή φυτών, είναι εγγυημένο ότι θα βρείτε μια σύνθεση που θα ταιριάξει στην αισθητική σας.

Plecostomus: Ένα από τα διαδεδομένα ψάρια των ενυδρείων λόγω της μεγάλης χρηστικής τους αξίας στο καθάρισμα του ενυδρείου.


Cyprinidae: Στην οικογένεια αυτή ανήκουν τα γνωστά σε όλους μας χρυσόψαρα που είναι και τα πρώτα ψάρια που διατηρήθηκαν σε ενυδρεία λόγω της φήμης τους ότι φέρνουν τύχη. Η αντοχή τους στις χαμηλες θερμοκρασίες τα κάνει και κατάλληλα για να διατηρηθούν και σε λίμνες του σπιτιού μας.