Επιλογή ενυδρείου

Το ενυδρείο πρόκειται να είναι το κυρίαρχο στοιχείο του χώρου που θα φιλοξενηθεί. Οι ζωντανοί οργανισμοί, τα διακοσμητικά στοιχεία, το νερό, ο φωτισμός και το έπιπλο που θα πλαισιώσει και θα στηρίξει το ενυδρείο θα προσελκύσουν άμεσα το μάτι.

Η ποικιλία των ενυδρείων, από απλά επιτραπέζια έως ειδικές κατασκευές και με μεγέθη που κυμαίνονται από μερικά λίτρα μέχρι αρκετούς τόνους, σίγουρα θα δυσκολέψουν την επιλογή του κατάλληλου ενυδρείου για τον χώρο σας. Η τελική απόφαση της μορφής του ενυδρείου θα πρέπει να εμπεριέχει την πρακτικότητα και τον σεβασμό στην λειτουργία του ενυδρείου, το πάντρεμά του στη δυναμική του χώρου και την οπτική ολοκλήρωση σύμφωνα με τον χαρακτήρα και τα υλικά του περιβάλλοντός του.

Ο τελικός τρόπος και χώρος εγκατάστασής του θα συναθροίζει όλες τις απαιτήσεις αισθητικής, φωτισμού, λειτουργίας και σωστής συντήρησης. Η myaquarium διαθέτει την γνώση, την εμπειρία και την πάντα απαραίτητη φαντασία για να δημιουργηθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Eνυδρεία γλυκού νερού

Τα ενυδρεία γλυκού νερού μπορούν να διακριθούν σε τρείς βασικές κατηγορίες: τα ενυδρεία με τεχνητά διακοσμητικά στοιχεία, ενυδρεία με φυσικά διακοσμητικά και τα ενυδρεία με ζωντανά φυτά.

Eνυδρεία θαλασσινού νερού

Τα πλούσια και ζωηρά χρώματα των ψαριών και των άλλων οργανισμών των τροπικών θαλασσών θα χαρίσουν στο χώρο σας μια πανδαισία χρωμάτων και ώρες χαλάρωσης και ηρεμίας.