Επισκευή

Η συγκόλληση των κρυστάλλων που συνιστούν το ενυδρείο επιτυγχάνεται με ειδικού τύπου σιλικόνη, ικανή να αντέξει τόσο την πίεση του όγκου του νερού, όσο και να μην επηρεαστεί και να μην επηρεάσει το νερό του ενυδρείου. Όπως κάθε υλικό, έτσι και η σιλικόνη που χρησιμοποιείται για την κατασκευή ενός ενυδρείου, είτε εργοστασιακής είτε ειδικής κατασκευής, διαθέτει έναν συγκεκριμένο χρόνο ζωής. Επιπροσθέτως, εργασίες εντός του ενυδρείου όπως ο καθαρισμός των κρυστάλλινων επιφανειών αλλά και οι συνθήκες λειτουργίας του ενυδρείου και περιβάλλοντος όπως οι διαφορές της θερμοκρασίας, οδηγούν στη μείωση της συγκολλητικής ικανότητας της σιλικόνης.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, έχει παρατηρηθεί η σταδιακή διαρροή νερού ή ακομα και η ξαφνική αποκόλληση των κρυστάλλων των ενυδρείων.

Η εταιρία μας, με την εγγύηση της πολύχρονης και αποκλειστικής εμπειρίας στην κατασκευή και την συντηρήση ενυδρείων, αναλαμβάνει πλήρως την διαδικασία ενίσχυσης ή αντικατάστασης των κολλήσεων σιλικόνης του ενυδρείου σας καθώς και την επισκευή οποιουδήποτε συστήματος σωληνώσεων φέρει διαρροή.