EΣΠΑ

Κατασκευή ενυδρείου

Η myaquarium.gr λειτουργεί από το 2006 και εξειδικεύεται στις κατασκευές ενυδρείων και υδάτινων στοιχείων υψηλών προδιαγραφών. To σχήμα και ο όγκος του ενυδρείου δεν είναι προκαθορισμένα αλλά προσαρμόζονται ακριβώς στο χώρο που θα φιλοξενηθεί. Η myaquarium διαθέτει την γνώση, την εμπειρία και την πάντα απαραίτητη φαντασία για να δημιουργηθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όλες οι λύσεις που προτείνουμε εναρμονίζονται 100% με τις ανάγκες των ψαριών και των λοιπών υδρόβιων οργανισμών που θα φιλοξενηθούν στο ενυδρείο.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονες και αξιόπιστες τεχνικές, με αυτοματισμούς που απαλλάσσουν τον κάτοχο του ενυδρείου από εργασίες που πρέπει να γίνονται σε τακτική βάση όπως αυτόματη αναπλήρωση νερού, προσομοίωση φυσικού φωτισμού, αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας νερού και έλεγχος παραμέτρων ζωτικής σημασίας για το ενυδρείο.
Συντήρηση ενυδρείου
Πίσω από μια όμορφη εικόνα ενός ενυδρείου ή μιας λίμνης βρίσκεται πάντα ένα σωστό πρόγραμμα συντήρησης ενυδρείου. Οι γνώσεις, η πείρα, η συνεχής εκπαίδευση, η οργάνωση, ο σύγχρονος εξοπλισμός και η επιμονή για το καλύτερο αποτέλεσμα είναι τα στοιχεία που έχουν καταστήσει τα συνεργεία συντήρησης ενυδρείων της myaquarium αναγνωρίσιμα σε όλη την χώρα.

Στην πλήρη επίβλεψη και συντήρηση ενυδρείου λαμβάνουν χώρα όλες οι εργασίες ελέγχου του νερού του ενυδρείου, του τεχνικού εξοπλισμού, καθαρισμού και

Η συντήρηση μπορεί να γίνεται σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα ή να προγραμματίζεται κατόπιν τηλεφωνικής υπενθύμισής μας.

Παρέχουμε:

  • όλα τα αναλώσιμα υλικά που απαιτούνται για την εκτέλεση του έργου (τεστ νερού, ειδικά υγρά, φάρμακα κλπ. )
  • Εξοπλισμό συντήρησης
  • 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση για οποιαδήποτε αντιμετώπιση προβλήματος
  • Άμεση παρουσία συνεργείου μας σε έκτακτη περίπτωση εντός 24 ωρών
  • Οι οργανισμοί που προορίζουμε για τα ενυδρεία των πελατών μας έχουν περάσει ένα διάστημα στις εγκαταστάσεις μας σε συνθήκες παρακολούθησης και έχουν λάβει προληπτική θεραπεία για τις πιο διαδεδομένες και επικίνδυνες ασθένειες

Επισκευές

Όπως κάθε υλικό, έτσι και η σιλικόνη που χρησιμοποιείται για την κατασκευή ενός ενυδρείου, είτε εργοστασιακής είτε ειδικής κατασκευής, διαθέτει έναν συγκεκριμένο χρόνο ζωής. Επιπροσθέτως, εργασίες εντός του ενυδρείου όπως ο καθαρισμός των κρυστάλλινων επιφανειών αλλά και οι συνθήκες λειτουργίας του ενυδρείου και περιβάλλοντος όπως οι διαφορές της θερμοκρασίας, οδηγούν στη μείωση της συγκολλητικής ικανότητας της σιλικόνης.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, έχει παρατηρηθεί η σταδιακή διαρροή νερού ή ακομα και η ξαφνική αποκόλληση των κρυστάλλων των ενυδρείων.

Η εταιρία μας, με την εγγύηση της πολύχρονης και αποκλειστικής εμπειρίας στην κατασκευή και την συντηρήση ενυδρείων, αναλαμβάνει πλήρως την διαδικασία ενίσχυσης ή αντικατάστασης των κολλήσεων σιλικόνης του ενυδρείου σας καθώς και την επισκευή οποιουδήποτε συστήματος σωληνώσεων φέρει διαρροή.
Μεταφορά ενυδρείου
Η εταιρία μας αναλαμβάνει πλήρως την απεγκατάσταση, την μεταφορά και την επαναλειτουργία του ενυδρείου στον νέο του χώρο, με ασφάλεια για τους υδρόβιους οργανισμούς και χωρίς φθορές στα υλικά μέρη, τον μηχανολογικό εξοπλισμό και τον περιβάλλοντα χώρο, στον ελάχιστο δυνατόν χρόνο.

Εξειδικευμένα άτομα της εταιρίας μας, κατόπιν επίσκεψης στους χώρους υφισταμένης και νέας θέσης λειτουργίας του ενυδρείου σας και καταγραφής των παραμέτρων που σχετίζονται με την μεταφορά όπως επίσης των ζωντανών οργανισμών και του μηχανολογικού εξοπλισμού, θα σας υποβάλλουν άμεσα την οικονομικότερη προσφορά για την ασφαλέστερη ολοκλήρωση του έργου.

Η μεταφορά του ενυδρείου θα πραγματοποιηθεί απο τον απαιτούμενο αριθμό ατόμων της εταιρίας μας για την ταχύτερη ολοκλήρωση της διαδικασίας. Η παύση της λειτουργίας του ενυδρείου, στον υφιστάμενο χώρο, ολοκληρώνεται με την συσκευασία του ενυδρείου και του μηχανολογικού εξοπλισμού καθώς και την εισαγωγή των ζωντανών οργανισμών σε δεξαμενές μεταφοράς, χωρίς να αποκλείεται η φιλοξενία αυτών σε χώρο της εταιρίας μας εφόσον απαιτηθεί.

Για την μετακόμιση του ενυδρείου, κατά περίπτωση εξαρτωμένης του μεγέθους του ενυδρείου, χρησιμοποιείται αναβατόριο και διαμορφωμένο φορτηγό.

Τέλος, πραγματοποιείται η ασφαλής εγκατάσταση του ενυδρείου στη νέα του θέση, γίνεται η συναρμολόγηση και η σύνδεση του μηχανολογικού εξοπλισμού, η εισαγωγή των υδρόβιων οργανισμών του ενυδρείου και ο έλεγχος της ορθής λειτουργίας του συστήματος που θα ορίσει την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Yπηρεσίες Ενυδρείου από τη MyAquarium